Během mnoha našich návštěv Japonska, v průběhu let jsme se snažili, co bylo v našich silách, prozkoumat všechny aspekty společnosti v této zemi. Máme rádi jídlo, jazyk, architekturu a především schopnost obyvatel na život v budoucnosti a zároveň vždy respektujeme minulost. Také jsme měli štěstí být na mnoha koncertech a být tak svědky jedinečného pouta, které hudebníci sdílejí se svými následovníky a vnímat lásku, která je spojuje. Naše kolekce je ódou na fanoušky idolů minulých i současných.

Kolekce je radostná a energetická, stejně jako hudba která nás spojuje. Technické tkaniny jsou kombinovány s tradiční tkaninou. Prostorné vlněné kalhoty se kombinují s vestou. Potištěné džíny jsou asociovány s DeVore potisknutou košilí z drceného sametu.

Psychedelické vlny žakárové, drcený manšestr a nepravidelné střihy nabízejí jedinečné vzhledy pro kabáty, bundy a kalhoty. Ochranné motocyklové svrchní oblečení a boty inspirovali doplňky, jako kožené batohy, tašky a tenisky v paletě primárních barev.

Zdroj: FB/Kenzo
Courtesy of Kenzo